![Fryst Omelett- och timbalbas i puré pellets](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/sweden/special-foods-se/opv/import/7310500037073_fdbu656kk4fnc4pjpp73s362jy000000.jpg?h=750&iar=0&w=750&hash=BC1C2BCBCBA8A42BD02D0288EECF584F)
96008415
Omelett- och timbalbas
Findus Omelett- och timbalbas är en färdigblandad och okryddad bas perfekt till timbaler. Blanda med puréer, addera kryddor som passar och tillaga. Lösfrysta bitar för att enkelt kunna ta så mycket som behövs.
Vikt
2kg
GTIN
7310500037073
Beställ hos grossist
Ingredienser
ÄGG 69 %, SKUMMJÖLK, vegetabiliska oljor (palm*, raps), modifierad majsstärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER och salt. *certifierad hållbar palmolja. Läs mer på www.findusfoodservices.se/om-oss/palmolja/
Näringsvärde per 100 g
Lever på kalv
BROCCOLI OCH KASSLERKRYDDAD GRATÄNG
Klassisk slottsstek
KALKONKRYDDAD TIMBAL, STEKT
JULKORV/FLÄSKKORV
Stekt fläsk i timbalkonsistens
Grundrecept korvtimbal
Köttbullar
ROTFRUKTSTERRIN
SKINKA, ÖRTBAKAD
ANSJOVISRÄTT
Stekt fläsk i timbalkonsistens
LAMMSTEKSKRYDDAD TIMBAL
Klassisk slottsstek
Kokt lax
GRUNDRECEPT KÖTTIMBAL med omelett- och timbalbas
KYCKLING, KOKT
Potatis- och rotfruktspannkaka/raggmunk
OMELETT
Rökt lax
Julskinka
FISK- OCH SKALDJURSTERRIN
Laxterrin med blomkålsmousse
Dillkött i timbalkonsistens
PAJ MED OST
Hemmagjord spenattimbal
Grönsakspastej med rökt skinka och örtsås
Laxterrin med krämig sparrissås
Grundrecept korvtimbal
PANNKAKOR/PLÄTTAR
Lever på kalv
Timbalpytt med pepparrotsmos & citron
RÖDKÅLS-/BRUNKÅLSTIMBAL
Rökt lax
PORTERSTEK
GRUNDRECEPT GRÖNSAKSTIMBAL med omelett- och timbalbas
KÖTT- OCH POTATISMOSGRATÄNG
KASSLERKRYDDAD TIMBAL
Laxterrin med krämig ärtsås
Ansjovislåda
KEBABTIMBAL
CRÊPES
Tricolore grönsakstimbal
LASAGNE
LASAGNE
GRUNDRECEPT FISKTIMBAL med omelett- och timbalbas
Laxpaj
Prinskorv
JANSSONS FRESTELSE baserad på potatismos
LAXKUPOL MED MOROTSSÅS
LAXPUDDING
BONDOMELETT
Tricolore grönsakstimbal
FRUKTOMELETT
Tricolore grönsakstimbal
KYCKLING, STEKT
Ansjovispaj
PAJ MED SKINKA OCH OST
Broccolimedaljong med ädelost
Timbalpytt med pepparrotsmos & citron