Pannkaksplättbakelse med banankräm och hallonsås

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Värm timbalerna i bleck under lock 100% ånga, 100°C enligt anvisning på förpackningen. 

  2. Banankräm

  3. 1.  Mosa bananerna fint och blanda med kvarg, florsocker, Berinkning Majsvälling och pressad lime.

  4. Hallonsås

  5. 1.  Tina Hallonpuré och balnda med florsocker. Tillsätt Thick & Easy™ till önskad konsistens. 

  6. 2.  Bygg ihop till en bakelse och servera med hallonsåsen.

  7. Tips!
    Toppa med färska hallon och bananskivor. 

  8. Servera den här enkla och goda pannkaksplättbakelse i timbalkonsistens som dessert. Perfekt alternativ till den traditionella pannkakan. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    204,40 kcal
  • Energi (kJ)
    855,31 kJ
  • Fett
    7 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,07 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,73 g
  • Mättade fettsyror
    2,87 g
  • Fibrer
    1,99 g
  • Järn
    1,13 mg
  • Kalcium
    117,39 mg
  • Kalium
    302,83 mg
  • Kolesterol
    79,40 mg
  • Kolhydrater
    27,21 g
  • Disackarider
    10,14 g
  • Monosackarider
    2,57 g
  • Sackaros
    5,77 g
  • Magnesium
    27,21 mg
  • Natrium
    164,88 mg
  • Niacin
    1,10 mg
  • Protein
    6,92 g
  • Riboflavin
    0,21 mg
  • Tiamin
    0,15 mg
  • Vatten
    85,16 g
  • Vitamin B12
    0,59 µg
  • Vitamin B6
    0,21 mg
  • Vitamin C
    13,50 mg
  • Vitamin D
    0,90 µg
  • Vitamin E
    1,70 mg
  • Zink
    0,74 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet