Fisksoppa med ansjovis

Fisksoppa med ansjovis

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera crème fraiche, smaksatt med bönpuré och kryddor.

  3. Servera en härligt smakfull fisksoppa med ansjovissmak till en av veckans middagar. Soppan är i flytande konsistens och berikad på mineraler. Speciellt anpassad för de med dysfagi.  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    229,38 kcal
  • Energi (kJ)
    959,70 kJ
  • Fett
    9,97 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,75 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,87 g
  • Mättade fettsyror
    5,36 g
  • Järn
    0,34 mg
  • Kalcium
    239,85 mg
  • Kalium
    669,75 mg
  • Kolesterol
    81,72 mg
  • Kolhydrater
    10,41 g
  • Disackarider
    8,92 g
  • Monosackarider
    0,03 g
  • Sackaros
    0,41 g
  • Magnesium
    46,05 mg
  • Natrium
    535,80 mg
  • Niacin
    2,40 mg
  • Protein
    24,33 g
  • Riboflavin
    0,32 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vatten
    237,27 g
  • Vitamin B12
    3,79 µg
  • Vitamin B6
    0,27 mg
  • Vitamin C
    1,08 mg
  • Vitamin D
    1,71 µg
  • Vitamin E
    0,84 mg
  • Zink
    1,58 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet