Fisksoppa med ansjovis

FISKSOPPA MED ANSJOVIS

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera crème fraiche, smaksatt med bönpuré och kryddor.

  3. Servera en härligt smakfull fisksoppa med ansjovissmak till en av veckans middagar. Soppan är i flytande konsistens och berikad på mineraler.  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    313,26 kcal
  • Energi (kJ)
    1313,40 kJ
  • Fett
    18,07 g
  • Enkelomättade fettsyror
    8,96 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,93 g
  • Mättade fettsyror
    4,30 g
  • Fibrer
    0,18 g
  • Järn
    4,08 mg
  • Kalcium
    241,65 mg
  • Kalium
    653,55 mg
  • Kolesterol
    57,06 mg
  • Kolhydrater
    12,57 g
  • Disackarider
    0,41 g
  • Monosackarider
    0,03 g
  • Sackaros
    0,41 g
  • Magnesium
    127,05 mg
  • Natrium
    465,60 mg
  • Niacin
    8,93 mg
  • Protein
    25,27 g
  • Riboflavin
    0,45 mg
  • Tiamin
    0,46 mg
  • Vatten
    80,85 g
  • Vitamin B12
    4,75 µg
  • Vitamin B6
    0,73 mg
  • Vitamin C
    45 mg
  • Vitamin D
    10,51 µg
  • Vitamin E
    4,30 mg
  • Zink
    3,51 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet