Fisksoppa med ansjovis

FISKSOPPA MED ANSJOVIS

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera crème fraiche, smaksatt med bönpuré och kryddor.

  3. Servera en härligt smakfull fisksoppa med ansjovissmak till en av veckans middagar. Soppan är i flytande konsistens och berikad på mineraler.  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    313,89 kcal
  • Energi (kJ)
    1316,37 kJ
  • Fett
    19,51 g
  • Enkelomättade fettsyror
    8,92 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,74 g
  • Mättade fettsyror
    4,41 g
  • Fibrer
    0,18 g
  • Järn
    4,15 mg
  • Kalcium
    244,35 mg
  • Kalium
    543,75 mg
  • Kolesterol
    13,50 mg
  • Kolhydrater
    14,28 g
  • Disackarider
    0,41 g
  • Monosackarider
    0,03 g
  • Sackaros
    0,41 g
  • Magnesium
    120,75 mg
  • Natrium
    412,50 mg
  • Niacin
    10,50 mg
  • Protein
    20,60 g
  • Riboflavin
    0,43 mg
  • Tiamin
    0,44 mg
  • Vatten
    7,95 g
  • Vitamin B12
    3,48 µg
  • Vitamin B6
    0,61 mg
  • Vitamin C
    45 mg
  • Vitamin D
    9,48 µg
  • Vitamin E
    3,70 mg
  • Zink
    3,24 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet