Spenatsoppa med kokt ägg

Fyllig spenatsoppa med kokt ägg

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Skala och hacka lök och vitlök.

  2. 2. Fräs lätt i olja.

  3. 3. Tillsätt spenatpuré och vispa ner berikning.

  4. 4. Häll på grönsaksbuljong och grädde.

  5. 5. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.

  6. 6. Servera med kokta delade ägg.

  7. Tips!

  8. Addera lite hackad gräslök på toppen.

  9. En klassisk rätt som aldrig är fel, fyllig spenatsoppa med kokt ägg. Med vår lösfrysta spenatpuré går det snabbt och enkelt att tillaga denna härliga soppa!

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    358,74 kcal
  • Energi (kJ)
    1500,92 kJ
  • Fett
    31,28 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,33 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,28 g
  • Mättade fettsyror
    16,85 g
  • Fiber
    1,51 g
  • Järn
    3,12 mg
  • Kalcium
    216,76 mg
  • Kalium
    674,69 mg
  • Kolesterol
    169,89 mg
  • Kolhydrat
    10,74 g
  • Disackarider
    4,27 g
  • Monosackarider
    1,75 g
  • Sackaros
    0,28 g
  • Magnesium
    79,47 mg
  • Natrium
    120,39 mg
  • Niacin
    1,16 mg
  • Protein
    8,76 g
  • Riboflavin
    0,49 mg
  • Tiamin
    0,20 mg
  • Vatten
    227,58 g
  • Vitamin B12
    0,73 µg
  • Vitamin B6
    0,29 mg
  • Vitamin C
    47,04 mg
  • Vitamin D
    1,63 µg
  • Vitamin E
    6,71 mg
  • Zink
    1,55 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet