
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Lökpulver5 tsk
- Avkok på lagerblad0,50 dl
- Kryddpeppar, malen2 tsk
TILLAGNING
1. Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.
TIPS!
Servera med crème fraiche smaksatt med salt och morotspuré.Laga och njut av en fantastiskt god kalopssoppa till middag i veckan. Soppan är i flytande konsistens och gjord på Findus oxpuré som hjälper dig i matlagningen.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)230,04 kcal
- Energi (kJ)962,28 kJ
- Fett10,35 g
- Enkelomättade fettsyror3,01 g
- Fleromättade fettsyror0,52 g
- Mättade fettsyror5,59 g
- Järn0,85 mg
- Kalcium225,20 mg
- Kalium493,23 mg
- Kolesterol87,66 mg
- Kolhydrat8,64 g
- Disackarider8,51 g
- Magnesium42,34 mg
- Natrium139,60 mg
- Niacin7,51 mg
- Protein25,43 g
- Riboflavin0,38 mg
- Tiamin0,15 mg
- Vatten228,38 g
- Vitamin B121,39 µg
- Vitamin B60,46 mg
- Vitamin C1,08 mg
- Vitamin D0,38 µg
- Vitamin E1,13 mg
- Zink2,12 mg