Oxköttsoppa med tomat

OXKÖTTSOPPA MED TOMAT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med varm blomkålspuré, smaksatt med matfett och salt.

  3. Oxköttsoppa med tomat, en soppa med mycket god smak och len och fin konsistens. Laga och bjud på denna soppa till middag!

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    306,84 kcal
  • Energi (kJ)
    1286,39 kJ
  • Fett
    18,15 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,09 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,55 g
  • Mättade fettsyror
    4,45 g
  • Fibrer
    0,44 g
  • Järn
    4,59 mg
  • Kalcium
    227,10 mg
  • Kalium
    496 mg
  • Kolesterol
    56 mg
  • Kolhydrater
    11,57 g
  • Disackarider
    0,04 g
  • Monosackarider
    0,45 g
  • Sackaros
    0,04 g
  • Magnesium
    123,20 mg
  • Natrium
    63,60 mg
  • Niacin
    13,39 mg
  • Protein
    24,39 g
  • Riboflavin
    0,49 mg
  • Tiamin
    0,48 mg
  • Vatten
    68,22 g
  • Vitamin B12
    2,30 µg
  • Vitamin B6
    0,90 mg
  • Vitamin C
    48,50 mg
  • Vitamin D
    9,14 µg
  • Vitamin E
    4,71 mg
  • Zink
    3,92 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet