Isterband

ISTERBAND

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt och färgsätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Servera alltid de varma tillbehören bredvid den geléade maten.

  5. Servera isterbanden kalla tillsammans med tjock sås, potatismos och robetsgelé för en komplett och smakrikmåltid, och allt lagat i gelékonsistens.  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    123,23 kcal
  • Energi (kJ)
    515,60 kJ
  • Fett
    8,30 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,98 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,10 g
  • Mättade fettsyror
    2,72 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    1,15 mg
  • Kalcium
    60,94 mg
  • Kalium
    112,73 mg
  • Kolhydrater
    5,30 g
  • Magnesium
    30,71 mg
  • Natrium
    247,50 mg
  • Niacin
    2,75 mg
  • Protein
    6,95 g
  • Riboflavin
    0,13 mg
  • Tiamin
    0,22 mg
  • Vatten
    2,20 g
  • Vitamin B12
    0,63 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    12,50 mg
  • Vitamin D
    2,53 µg
  • Vitamin E
    1 mg
  • Zink
    1,23 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet