Lax, kokt

LAX, KOKT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall i bitar med tjock sås, potatismos och grönsaksgelé.

  5. Detta recept innehåller Findus Lax- och fiskpuré, två fisksorter som ger fin färg. Bekvämt och enkelt att använda i din matlagning. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    120,23 kcal
  • Energi (kJ)
    505,20 kJ
  • Fett
    7,18 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,80 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,75 g
  • Mättade fettsyror
    1,40 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    1,20 mg
  • Kalcium
    66,50 mg
  • Kalium
    205 mg
  • Kolhydrater
    4,49 g
  • Magnesium
    43 mg
  • Niacin
    5,50 mg
  • Protein
    9,54 g
  • Riboflavin
    0,15 mg
  • Tiamin
    0,18 mg
  • Vitamin B12
    1,75 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    12,50 mg
  • Vitamin D
    4,20 µg
  • Vitamin E
    1 mg
  • Zink
    0,90 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet