Rimmad oxbringa

RIMMAD OXBRINGA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt och färgsätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall i skivor med tjock sås, rotmos och senap eller tjock slät pepparrotssås, potatismos och grönsaksgelé.

  5. Rimmad oxbringa är ett utmärkt val att servera som en av veckans middagar. I detta recept är allting lagtat som gelékonsistens.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    127,53 kcal
  • Energi (kJ)
    533,32 kJ
  • Fett
    8,80 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,25 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,90 g
  • Mättade fettsyror
    3 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    1,06 mg
  • Kalcium
    61,89 mg
  • Kalium
    75,47 mg
  • Kolhydrater
    5,25 g
  • Disackarider
    0,26 g
  • Sackaros
    0,26 g
  • Magnesium
    28,41 mg
  • Natrium
    495,01 mg
  • Niacin
    1,85 mg
  • Protein
    6,95 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,12 mg
  • Vatten
    0,21 g
  • Vitamin B12
    0,55 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    12,50 mg
  • Vitamin D
    2,45 µg
  • Vitamin E
    1 mg
  • Zink
    0,75 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet