Julskinka

Julskinka

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas  tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C i ca 40 min.

  3. 3.  Blanda senapen med det sikade ströbrödet så att ströbrödet blir mjukt. Stjälp upp skinkan och bred senapsblandningen över. Servera i skivor med senap.

  4. TIPS!
    Vänta tills julskinkan svalnat innan du breder på senapen för att den inte ska rinna. Dekorera med grönkål för en härlig presentation.

    Servera en smakfull julskinka i timbalkonsistens som ett alternativ på julbordet. Lättuggat och jättegott!

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    89,54 kcal
  • Energi (kJ)
    374,47 kJ
  • Fett
    5,11 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,14 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,71 g
  • Mättade fettsyror
    1,62 g
  • Fiber
    0,09 g
  • Järn
    0,70 mg
  • Kalcium
    28,30 mg
  • Kalium
    91,13 mg
  • Kolesterol
    102 mg
  • Kolhydrat
    4,03 g
  • Monosackarider
    0,12 g
  • Magnesium
    9,53 mg
  • Natrium
    44,08 mg
  • Niacin
    1,08 mg
  • Protein
    6,83 g
  • Riboflavin
    0,17 mg
  • Tiamin
    0,15 mg
  • Vatten
    25,21 g
  • Vitamin B12
    0,53 µg
  • Vitamin B6
    0,03 mg
  • Vitamin D
    0,52 µg
  • Vitamin E
    1,71 mg
  • Zink
    0,98 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet