Kalkonkryddad timbal, stekt

KALKONKRYDDAD TIMBAL, STEKT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™ och smaksätt.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar. Strö grillkrydda över.

  4. 4.  Täck med lock eller folie.

  5. 5.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  6. 6.  Skär upp i skivor. Servera med sås, potatismos, grönsakstimbal och vinbärsgelé eller äppelmos.

  7. TIPS!
    Krydda Kycklingtimbal, Findus 29118 med grillkrydda. Serveras som stekt kalkon.

  8. Servera kalkonkryddad timbal till middag. Tillsammans med goda tillbehör i olika smaker blir måltiden komplett.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    150,94 kcal
  • Energi (kJ)
    629,88 kJ
  • Fett
    8,70 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,24 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,62 g
  • Mättade fettsyror
    2,40 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    0,90 mg
  • Kalcium
    45 mg
  • Kalium
    168 mg
  • Kolhydrater
    6,65 g
  • Magnesium
    15 mg
  • Niacin
    5,04 mg
  • Protein
    11,47 g
  • Riboflavin
    0,24 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vitamin B12
    0,54 µg
  • Vitamin D
    0,24 µg
  • Zink
    0,96 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet