Kasslergratäng med ananas och tomat

KASSLERGRATÄNG MED ANANAS OCH TOMAT

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina ananaspuré. Lägg timbalerna i bleck eller form.

  2. 2.  Blanda övriga ingredienser och häll över.

  3. 3.  Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 30 min.

  5. TIPS!
    Servera med Ristimbal, Findus 61965, grönsakstimbal och sås.

  6. Här är ett utmärkt middagstips för veckan! Kasslergratäng med ananas och tomat. Det är lagat i timbalkonsistens och är rikt på många goda smaker.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    342,20 kcal
  • Energi (kJ)
    1438,60 kJ
  • Fett
    27,44 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,44 g
  • Fleromättade fettsyror
    2 g
  • Mättade fettsyror
    13,72 g
  • Fiber
    0,36 g
  • Järn
    0,48 mg
  • Kalcium
    16 mg
  • Kalium
    144 mg
  • Kolhydrat
    13,26 g
  • Magnesium
    8 mg
  • Niacin
    2,88 mg
  • Protein
    11,07 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,24 mg
  • Vitamin B12
    0,40 µg
  • Vitamin D
    0,40 µg
  • Zink
    1,28 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet