
KASSLERGRATÄNG MED ANANAS OCH TOMAT
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Ketchup20 g
- Ostkräm8 g
- Crème fraiche50 g
TILLAGNING
1. Tina ananaspuré. Lägg timbalerna i bleck eller form.
2. Blanda övriga ingredienser och häll över.
3. Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 30 min.
TIPS!
Servera med Ristimbal, Findus 61965, grönsakstimbal och sås.Här är ett utmärkt middagstips för veckan! Kasslergratäng med ananas och tomat. Det är lagat i timbalkonsistens och är rikt på många goda smaker.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)342,20 kcal
- Energi (kJ)1438,60 kJ
- Fett27,44 g
- Enkelomättade fettsyror5,44 g
- Fleromättade fettsyror2 g
- Mättade fettsyror13,72 g
- Fiber0,36 g
- Järn0,48 mg
- Kalcium16 mg
- Kalium144 mg
- Kolhydrat13,26 g
- Magnesium8 mg
- Niacin2,88 mg
- Protein11,07 g
- Riboflavin0,22 mg
- Tiamin0,24 mg
- Vitamin B120,40 µg
- Vitamin D0,40 µg
- Zink1,28 mg