Kasslergratäng med ananas och tomat

KASSLERGRATÄNG MED ANANAS OCH TOMAT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina ananaspuré. Lägg timbalerna i bleck eller form.

  2. 2.  Blanda övriga ingredienser och häll över.

  3. 3.  Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 30 min.

  5. TIPS!
    Servera med Ristimbal, Findus 61965, grönsakstimbal och sås.

  6. Här är ett utmärkt middagstips för veckan! Kasslergratäng med ananas och tomat. Det är lagat i timbalkonsistens och är rikt på många goda smaker.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    342,20 kcal
  • Energi (kJ)
    1438,60 kJ
  • Fett
    27,44 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,44 g
  • Fleromättade fettsyror
    2 g
  • Mättade fettsyror
    13,72 g
  • Fibrer
    0,36 g
  • Järn
    0,48 mg
  • Kalcium
    16 mg
  • Kalium
    144 mg
  • Kolhydrater
    13,26 g
  • Magnesium
    8 mg
  • Niacin
    2,88 mg
  • Protein
    11,07 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,24 mg
  • Vitamin B12
    0,40 µg
  • Vitamin D
    0,40 µg
  • Zink
    1,28 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet