Korv

KORV

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Spritsa ut i väl smorda bleck eller former, täckt med lock eller folie. Alternativt fördela smeten på plastfilm/folie och rulla till en korv.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. TIPS! Korv med bröd. Tillaga korvtimbal och lägg i korvbröd, tillagat som hamburgerbröd på s 46 i MRS eller sök recept på vår hemsida. Ketchup och senap till.

  5. Bjud på korv i timbalkonsistens. Servera korven skivad tillsammans med sås, potatismos, grönsakstimbal, senap och ketchup.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    171,30 kcal
  • Energi (kJ)
    715,20 kJ
  • Fett
    10,08 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,02 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,38 g
  • Mättade fettsyror
    3,60 g
  • Fibrer
    0,09 g
  • Järn
    0,96 mg
  • Kalcium
    42 mg
  • Kalium
    162 mg
  • Kolhydrater
    8,60 g
  • Magnesium
    12 mg
  • Niacin
    3,30 mg
  • Protein
    11,54 g
  • Riboflavin
    0,25 mg
  • Tiamin
    0,26 mg
  • Vitamin B12
    0,60 µg
  • Vitamin D
    0,36 µg
  • Zink
    1,74 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet