Korv med bröd

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tina brödtimbal i kylskåp i 3-4 timmar.

  2. 2. Värm korvtimbalen i bleck på 100 % ånga med lock på 100 grader i cirka 8-9 minuter.

  3. 3. Ta två brödtimbaler och sätt ihop till ett korvbröd. Ta sedan två korvtimbaler och lägg ihop i korvbrödet.

  4. Servera korv med bröd med olika tillbehör som ketchup och senap.

  5. Tips!

  6. Receptet avser en korv med bröd per person.

  7. Äkta matglädje när alla kan få njuta av klassiker som korv med bröd. Just detta recept är i timbalkonsistens och skapad med Findus korvtimbal samt brödtimbal. Enkelt och gott!

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    209,84 kcal
  • Energi (kJ)
    878,05 kJ
  • Fett
    7,87 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,58 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,71 g
  • Mättade fettsyror
    2,91 g
  • Fibrer
    0,64 g
  • Järn
    1,13 mg
  • Kalcium
    91 mg
  • Kalium
    341,70 mg
  • Kolesterol
    126,60 mg
  • Kolhydrater
    18,64 g
  • Disackarider
    3,84 g
  • Monosackarider
    0,08 g
  • Magnesium
    27,10 mg
  • Natrium
    217 mg
  • Niacin
    5,19 mg
  • Protein
    15,58 g
  • Riboflavin
    0,29 mg
  • Tiamin
    0,55 mg
  • Vatten
    85,55 g
  • Vitamin B12
    1,02 µg
  • Vitamin B6
    0,37 mg
  • Vitamin D
    0,72 µg
  • Vitamin E
    0,84 mg
  • Zink
    1,49 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet