Kyckling, kokt

KYCKLING, KOKT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™ och smaksätt.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Skär upp "kycklingbröst" och servera med sås, pressad potatis och grönsakstimbal.

  6. Servera kokt kyckling i timbalkonsistens med goda tillbehör som en av veckans middagsrätter.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    150,94 kcal
  • Energi (kJ)
    629,88 kJ
  • Fett
    8,70 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,24 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,62 g
  • Mättade fettsyror
    2,40 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    0,90 mg
  • Kalcium
    45 mg
  • Kalium
    168 mg
  • Kolhydrater
    6,65 g
  • Magnesium
    15 mg
  • Niacin
    5,04 mg
  • Protein
    11,47 g
  • Riboflavin
    0,24 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vitamin B12
    0,54 µg
  • Vitamin D
    0,24 µg
  • Zink
    0,96 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet