OMELETT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina omelett- och timbalbas och blanda med mjölk. Smaksätt.

  2. 2.  Grädda i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. TIPS!
    Servera med stuvning eller sås.

  5. Detta recept på omelett i timbalkonsistens är snabb och enkel att laga, och framförallt jättegod att äta.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    196,75 kcal
  • Energi (kJ)
    823,70 kJ
  • Fett
    13,38 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,93 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,84 g
  • Mättade fettsyror
    4,80 g
  • Järn
    1,45 mg
  • Kalcium
    144 mg
  • Kalium
    224,50 mg
  • Kolesterol
    5,15 mg
  • Kolhydrater
    6,55 g
  • Disackarider
    2,39 g
  • Magnesium
    17,50 mg
  • Natrium
    19,50 mg
  • Niacin
    2,31 mg
  • Protein
    12,79 g
  • Riboflavin
    0,45 mg
  • Tiamin
    0,07 mg
  • Vatten
    44 g
  • Vitamin B12
    1,13 µg
  • Vitamin B6
    0,02 mg
  • Vitamin C
    0,30 mg
  • Vitamin D
    0,86 µg
  • Vitamin E
    0,04 mg
  • Zink
    1,42 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet