Paj med skinka och ost

PAJ MED SKINKA OCH OST

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Stekt fläsktimbal kan ersättas med Skinktimbal med röksmak, 29116.

  2. 1. Smält matfettet.

  3. 2. Blanda ingredienserna till pajdegen. Tryck ut degen i formen.

  4. 3. Tina omelett- och timbalbas. Blanda i osten och hackad timbal. Smaksätt.

  5. 4. Häll blandningen i pajskalet. Täck med folie eller lock.

  6. 5. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 30 min.

  7. TIPS!
    Servera med gräddfilssås och böntimbal. 

  8. Paj med skinka och ost är ett perfekt middagsval att servera i veckan. Detta recept är lagat i timbalkonsistens.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    744,91 kcal
  • Energi (kJ)
    3116,85 kJ
  • Fett
    52,51 g
  • Enkelomättade fettsyror
    16,22 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,21 g
  • Mättade fettsyror
    28,16 g
  • Fibrer
    1,43 g
  • Järn
    1,95 mg
  • Kalcium
    370,48 mg
  • Kalium
    226,42 mg
  • Kolesterol
    118,25 mg
  • Kolhydrater
    44,91 g
  • Disackarider
    0,44 g
  • Magnesium
    19,92 mg
  • Natrium
    602,99 mg
  • Niacin
    4,07 mg
  • Protein
    24,13 g
  • Riboflavin
    0,50 mg
  • Tiamin
    0,27 mg
  • Vatten
    21,33 g
  • Vitamin B12
    1,22 µg
  • Vitamin B6
    0,01 mg
  • Vitamin D
    0,82 µg
  • Vitamin E
    0,89 mg
  • Zink
    2,73 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet