
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Marinad, silad eller porter och svart vinbärssaft10 g
- Pensling: sockerkulör, malda kryddor
- Buljongpulver
- Salt, peppar, malda kryddor
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.
2. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
3. Stick i otinad oxpuré. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
5. Pensla före servering.
TIPS!
Skär i skivor och servera med sås, potatismos, grönsakstimbal och gelé.Bjud på porterstek i timbalkonsistens till middag i veckan. Tillsammans med andra goda tillbehör lär det bli succé vid varje middagsbord.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)183,44 kcal
- Energi (kJ)766,08 kJ
- Fett11,36 g
- Enkelomättade fettsyror2,28 g
- Fleromättade fettsyror0,90 g
- Mättade fettsyror4,28 g
- Fiber0,30 g
- Järn0,72 mg
- Kalcium42 mg
- Kalium72 mg
- Kolhydrat8,19 g
- Magnesium6 mg
- Natrium324 mg
- Niacin1,14 mg
- Protein12,04 g
- Riboflavin0,19 mg
- Tiamin0,02 mg
- Vitamin B120,42 µg
- Vitamin D0,18 µg
- Zink0,60 mg