Prinskorv

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Spritsa ut i väl smorda bleck eller former, täckt med lock eller folie. Alternativt fördela smeten på plastfilm/folie och rulla till en prinskorv.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. TIPS!
    Prinskorv med bröd. Tillaga korvtimbal och lägg i korvbröd, tillagat som hamburgerbröd på s 46 i MRS eller sök recept på vår hemsida. Ketchup och senap till.

    Prinskorv i timbalkonsistens. Laga och servera som ett alternativ till årets julfirande.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    97,83 kcal
  • Energi (kJ)
    409,17 kJ
  • Fett
    4,99 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,06 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,68 g
  • Mättade fettsyror
    1,62 g
  • Fibrer
    0,10 g
  • Järn
    0,64 mg
  • Kalcium
    16,23 mg
  • Kalium
    84,90 mg
  • Kolesterol
    102 mg
  • Kolhydrater
    6,47 g
  • Monosackarider
    0,12 g
  • Magnesium
    6,75 mg
  • Natrium
    42,81 mg
  • Niacin
    1,08 mg
  • Protein
    6,69 g
  • Riboflavin
    0,17 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vatten
    23,60 g
  • Vitamin B12
    0,53 µg
  • Vitamin B6
    0,03 mg
  • Vitamin D
    0,52 µg
  • Vitamin E
    1,67 mg
  • Zink
    0,97 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet