![](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/sweden/special-foods-se/recipes/timbalkonsistens/rokt-lax.jpg?h=507&iar=0&w=507&hash=7F78D63FBD6223F80D5E8E1B4917FF6D)
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 60 g
- Hickory Liquid Smoke1 krm
- Hummerfond1 tsk
- Salt, peppar
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.
2. Blanda med övriga ingredienser. Smaksätt.
3. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
TIPS!
Laxtimbal med röksmak, Findus 59459.Servera rökt lax i timbalkonsistens som ett alternativ på veckans meny.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)165,37 kcal
- Energi (kJ)693,08 kJ
- Fett9,33 g
- Mättade fettsyror2,34 g
- Fiber0,05 g
- Järn0,05 mg
- Kalcium6,50 mg
- Kolhydrat5,90 g
- Protein14,51 g