
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Buljongpulver
- Senap, osötad2,50 g
- Till formen: matfett, mixad basilika och torkad di
- Salt, peppar
- Röd karamellfärg
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
4. Serveras varm eller kall. Skär i skivor. Utmärkt som pålägg.
TIPS!
Skinktimbal, stekt, Findus 39394. Pensla med matfett, senap och strö över kryddgrönt.Testa laga och servera detta recept på örtbakad skinka i timbalkonsistens. Tillsammans med goda tillbehör är det ett bra middagsval!
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)166,44 kcal
- Energi (kJ)695,88 kJ
- Fett10,18 g
- Enkelomättade fettsyror4,02 g
- Fleromättade fettsyror1,38 g
- Mättade fettsyror3,60 g
- Fiber0,05 g
- Järn0,96 mg
- Kalcium42 mg
- Kalium162 mg
- Kolhydrat7,12 g
- Magnesium12 mg
- Niacin3,30 mg
- Protein11,68 g
- Riboflavin0,25 mg
- Tiamin0,26 mg
- Vitamin B120,60 µg
- Vitamin D0,36 µg
- Zink1,74 mg