Skinka, örtbakad

SKINKA, ÖRTBAKAD

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Serveras varm eller kall. Skär i skivor. Utmärkt som pålägg.

  5. TIPS!
    Skinktimbal, stekt, Findus 39394. Pensla med matfett, senap och strö över kryddgrönt.

  6. Testa laga och servera detta recept på örtbakad skinka i timbalkonsistens. Tillsammans med goda tillbehör är det ett bra middagsval!

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    166,44 kcal
  • Energi (kJ)
    695,88 kJ
  • Fett
    10,18 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,02 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,38 g
  • Mättade fettsyror
    3,60 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Järn
    0,96 mg
  • Kalcium
    42 mg
  • Kalium
    162 mg
  • Kolhydrat
    7,12 g
  • Magnesium
    12 mg
  • Niacin
    3,30 mg
  • Protein
    11,68 g
  • Riboflavin
    0,25 mg
  • Tiamin
    0,26 mg
  • Vitamin B12
    0,60 µg
  • Vitamin D
    0,36 µg
  • Zink
    1,74 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet