Stekt fläsk

STEKT FLÄSK

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Pensla före servering. Skär i skivor och servera med brunsås, smaksatt med lökfond, potatismos och grönsakstimbal.

  5. TIPS!
    Stekt fläsktimbal, Findus 66384. Häll stekflott över timbalerna.

  6. Stekt fläsk är en favorit hos många. Servera detta recept i timbalkonsistens för en av veckans middagar.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    204,93 kcal
  • Energi (kJ)
    856,59 kJ
  • Fett
    14,18 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,98 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,53 g
  • Mättade fettsyror
    6,35 g
  • Fibrer
    0,06 g
  • Järn
    0,96 mg
  • Kalcium
    42,14 mg
  • Kalium
    162,53 mg
  • Kolesterol
    12,80 mg
  • Kolhydrater
    7,94 g
  • Disackarider
    0,52 g
  • Monosackarider
    0,63 g
  • Sackaros
    0,49 g
  • Magnesium
    12,03 mg
  • Natrium
    30,30 mg
  • Niacin
    3,30 mg
  • Protein
    11,59 g
  • Riboflavin
    0,25 mg
  • Tiamin
    0,26 mg
  • Vatten
    1,06 g
  • Vitamin B12
    0,60 µg
  • Vitamin D
    0,39 µg
  • Vitamin E
    0,10 mg
  • Zink
    1,74 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet