Morotsdipp

Morotsdipp

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Värm upp morotspuré och låt svalna.

  2. 2. Blanda i övriga ingredienser och red eventuellt med Thick & Easy™ för önskad konsistens.

    TIPS!
    Servera gärna som tillbehör till Grön Böntimbal.

  3. Morotsdippen har en fin orange färg och smakar otroligt gott. Det är ett perfekt tillbehör till det mesta.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    400,87 kcal
  • Energi (kJ)
    1677,17 kJ
  • Fett
    40,86 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,97 g
  • Fleromättade fettsyror
    25,37 g
  • Mättade fettsyror
    4,11 g
  • Fiber
    1,41 g
  • Järn
    0,63 mg
  • Kalcium
    52,30 mg
  • Kalium
    159,40 mg
  • Kolesterol
    60 mg
  • Kolhydrat
    7,26 g
  • Disackarider
    3,75 g
  • Monosackarider
    2,18 g
  • Sackaros
    2,55 g
  • Magnesium
    10,60 mg
  • Natrium
    213,10 mg
  • Niacin
    0,62 mg
  • Protein
    1,80 g
  • Riboflavin
    0,06 mg
  • Tiamin
    0,06 mg
  • Vatten
    57,76 g
  • Vitamin B12
    0,54 µg
  • Vitamin B6
    0,16 mg
  • Vitamin C
    8,60 mg
  • Vitamin D
    0,57 µg
  • Vitamin E
    3,45 mg
  • Zink
    0,28 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet