Kålpuddingsoppa

KÅLPUDDINGSOPPA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med vispad grädde, smaksatt med silad lingonsylt.

  3. Servera en näringsberikad kålpuddingsoppa med mycket smkak till middag, både gott och nyttigt.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    2823,10 kcal
  • Energi (kJ)
    11837,80 kJ
  • Fett
    172,78 g
  • Enkelomättade fettsyror
    87,24 g
  • Fleromättade fettsyror
    34,62 g
  • Mättade fettsyror
    42,11 g
  • Fibrer
    11,12 g
  • Järn
    43,70 mg
  • Kalcium
    2313,40 mg
  • Kalium
    5215,32 mg
  • Kolesterol
    350 mg
  • Kolhydrater
    129,60 g
  • Disackarider
    7,33 g
  • Monosackarider
    14,67 g
  • Sackaros
    7,33 g
  • Magnesium
    1177,28 mg
  • Natrium
    472 mg
  • Niacin
    109,68 mg
  • Protein
    185,46 g
  • Riboflavin
    4,68 mg
  • Tiamin
    4,73 mg
  • Vatten
    743,46 g
  • Vitamin B12
    21,80 µg
  • Vitamin B6
    8,27 mg
  • Vitamin C
    766,40 mg
  • Vitamin D
    90,20 µg
  • Vitamin E
    41,90 mg
  • Zink
    35,50 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet