INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Sirap2 tsk
- Lökpulver/lökfond5 tsk
- Buljongpulver
- Sockerkulör
TILLAGNING
1. Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.
TIPS!
Servera med vispad grädde, smaksatt med silad lingonsylt.Servera en näringsberikad kålpuddingsoppa med mycket smkak till middag, både gott och nyttigt.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)2823,10 kcal
- Energi (kJ)11837,80 kJ
- Fett172,78 g
- Enkelomättade fettsyror87,24 g
- Fleromättade fettsyror34,62 g
- Mättade fettsyror42,11 g
- Fibrer11,12 g
- Järn43,70 mg
- Kalcium2313,40 mg
- Kalium5215,32 mg
- Kolesterol350 mg
- Kolhydrater129,60 g
- Disackarider7,33 g
- Monosackarider14,67 g
- Sackaros7,33 g
- Magnesium1177,28 mg
- Natrium472 mg
- Niacin109,68 mg
- Protein185,46 g
- Riboflavin4,68 mg
- Tiamin4,73 mg
- Vatten743,46 g
- Vitamin B1221,80 µg
- Vitamin B68,27 mg
- Vitamin C766,40 mg
- Vitamin D90,20 µg
- Vitamin E41,90 mg
- Zink35,50 mg