Kålpuddingsoppa

KÅLPUDDINGSOPPA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med vispad grädde, smaksatt med silad lingonsylt.

  3. Servera en näringsberikad kålpuddingsoppa med mycket smkak till middag, både gott och nyttigt.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    282,95 kcal
  • Energi (kJ)
    1185,74 kJ
  • Fett
    19,23 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,55 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,68 g
  • Mättade fettsyror
    5,22 g
  • Fibrer
    0,86 g
  • Järn
    4,18 mg
  • Kalcium
    224,14 mg
  • Kalium
    425,53 mg
  • Kolhydrater
    14,76 g
  • Disackarider
    0,49 g
  • Monosackarider
    0,63 g
  • Sackaros
    0,49 g
  • Magnesium
    109,83 mg
  • Natrium
    6,30 mg
  • Niacin
    8,70 mg
  • Protein
    12,74 g
  • Riboflavin
    0,46 mg
  • Tiamin
    0,63 mg
  • Vatten
    0,27 g
  • Vitamin B12
    2,13 µg
  • Vitamin B6
    0,54 mg
  • Vitamin C
    54,60 mg
  • Vitamin D
    8,97 µg
  • Vitamin E
    3,60 mg
  • Zink
    3,77 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet