Gulasch

GULASCH

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall i tärningar med silad tjock, varm sås bredvid, potatismos och grönsaksgelé.

  5. Gulasch i gelékonsistens är perfekt för ett mer lättsmält alternativ men fortfarande väldigt smakrikt.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    112,78 kcal
  • Energi (kJ)
    472,18 kJ
  • Fett
    7,55 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,83 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,07 g
  • Mättade fettsyror
    2,40 g
  • Fibrer
    0,35 g
  • Järn
    1,14 mg
  • Kalcium
    61,50 mg
  • Kalium
    118,50 mg
  • Kolhydrater
    5,17 g
  • Magnesium
    30,75 mg
  • Niacin
    2,62 mg
  • Protein
    6,09 g
  • Riboflavin
    0,13 mg
  • Tiamin
    0,20 mg
  • Vitamin B12
    0,61 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    12,70 mg
  • Vitamin D
    2,51 µg
  • Vitamin E
    1 mg
  • Zink
    1,14 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning