
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Ättika 12%0,50 tsk
- Lökpulver0,50 tsk
- Utgått-strösocker1 tsk
- Dill, finhackad
- Salt
- Buljongpulver
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™ och smaksätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
Tips!
För enklare hantering använd Timbalgrytbitar fläskkött, Findus 41166.Servera detta recept på dillkött i timbalkonsistens i tärningar, tillsammans med dillsås, pressad potatis och grönsakstimbal. Ett utmärk middagsval!
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)196,98 kcal
- Energi (kJ)822,13 kJ
- Fett11,70 g
- Mättade fettsyror4,68 g
- Fiber0,05 g
- Kalcium0,04 mg
- Kalium0,09 mg
- Kolhydrat11,37 g
- Disackarider4,25 g
- Sackaros4,25 g
- Natrium0,04 mg
- Protein11,53 g
- Vatten2,22 g