Dillkött

DILLKÖTT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™ och smaksätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  3. Tips!
    För enklare hantering använd Timbalgrytbitar fläskkött, Findus 41166.

  4. Servera detta recept på dillkött i timbalkonsistens i tärningar, tillsammans med dillsås, pressad potatis och grönsakstimbal. Ett utmärk middagsval!  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    195,18 kcal
  • Energi (kJ)
    816,73 kJ
  • Fett
    11,64 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,62 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,14 g
  • Mättade fettsyror
    4,68 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    1,08 mg
  • Kalcium
    45,04 mg
  • Kalium
    162,09 mg
  • Kolhydrater
    11,19 g
  • Disackarider
    4,25 g
  • Sackaros
    4,25 g
  • Magnesium
    12 mg
  • Natrium
    0,04 mg
  • Niacin
    4,14 mg
  • Protein
    11,53 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    2,22 g
  • Vitamin B12
    0,46 µg
  • Vitamin D
    0,24 µg
  • Zink
    1,80 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet