Lammstekskryddad timbal

LAMMSTEKSKRYDDAD TIMBAL

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min. Pensla före servering.

  5. TIPS!
    Skär i skivor och servera med sås, pressad potatis, grönsakstimbal och vinbärsgelé.

  6. Lammstekskryddad timbal är lagad på Findus kalvpuré. En god puré gjord på finpasserat kalvkött. Perfekt för timbaler och ett snabbt sätt att servera släta kalvrätter.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    179,74 kcal
  • Energi (kJ)
    751,68 kJ
  • Fett
    11,71 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,62 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,14 g
  • Mättade fettsyror
    4,68 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Järn
    1,08 mg
  • Kalcium
    45 mg
  • Kalium
    162 mg
  • Kolhydrat
    6,95 g
  • Magnesium
    12 mg
  • Niacin
    4,14 mg
  • Protein
    11,78 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vitamin B12
    0,46 µg
  • Vitamin D
    0,24 µg
  • Zink
    1,80 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet