INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Vitlökspulver, mald mynta
- Silad lammstekssky/lammfond5 g
- Pensling: sockerkulör
- Salt, peppar
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.
2. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
3. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min. Pensla före servering.
TIPS!
Skär i skivor och servera med sås, pressad potatis, grönsakstimbal och vinbärsgelé.Lammstekskryddad timbal är lagad på Findus kalvpuré. En god puré gjord på finpasserat kalvkött. Perfekt för timbaler och ett snabbt sätt att servera släta kalvrätter.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)179,74 kcal
- Energi (kJ)751,68 kJ
- Fett11,71 g
- Enkelomättade fettsyror4,62 g
- Fleromättade fettsyror1,14 g
- Mättade fettsyror4,68 g
- Fiber0,05 g
- Järn1,08 mg
- Kalcium45 mg
- Kalium162 mg
- Kolhydrat6,95 g
- Magnesium12 mg
- Niacin4,14 mg
- Protein11,78 g
- Riboflavin0,22 mg
- Tiamin0,04 mg
- Vitamin B120,46 µg
- Vitamin D0,24 µg
- Zink1,80 mg