INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Vatten3 dl
- Rostad lök150 g
- Majonnäs3 dl
- Salt och peppar
TILLAGNING
1. Lägg rostad lök och vatten i en bunke och låt svälla ca 5-10 minuter.
2. Pressa den svällda löken genom en sil med hjälp av en slickepott. Blanda ner tillsammans med tinad puré och majonnäs.
3. Red ev. av med Thick &Easy™ för önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar.
Tips!
Servera gärna som tillbehör till Korvtimbal.Rostad lökdipp är ett perfekt tillbehör till mycket. Innehåller mycket smak och dessutom är den berikad och ger extra tillskott av protein.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)324,73 kcal
- Energi (kJ)1358,67 kJ
- Fett30,86 g
- Enkelomättade fettsyror7,57 g
- Fleromättade fettsyror15,37 g
- Mättade fettsyror4,48 g
- Fiber1,53 g
- Järn0,77 mg
- Kalcium50,05 mg
- Kalium208,25 mg
- Kolesterol34,20 mg
- Kolhydrat9,31 g
- Disackarider2,26 g
- Monosackarider1,74 g
- Sackaros1,02 g
- Magnesium12,42 mg
- Natrium221,70 mg
- Niacin0,54 mg
- Protein2,73 g
- Riboflavin0,08 mg
- Tiamin0,06 mg
- Vatten63,10 g
- Vitamin B120,33 µg
- Vitamin B60,17 mg
- Vitamin C27,23 mg
- Vitamin D0,57 µg
- Vitamin E3,20 mg
- Zink0,37 mg