Rostad lökdipp

Rostad lökdipp

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Lägg rostad lök och vatten i en bunke och låt svälla ca 5-10 minuter.

  2. 2.  Pressa den svällda löken genom en sil med hjälp av en slickepott. Blanda ner tillsammans med tinad puré och majonnäs.

  3. 3.  Red ev. av med Thick &Easy™ för önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar.

    Tips!
    Servera gärna som tillbehör till Korvtimbal.

  4. Rostad lökdipp är ett perfekt tillbehör till mycket. Innehåller mycket smak och dessutom är den berikad och ger extra tillskott av protein.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    324,73 kcal
  • Energi (kJ)
    1358,67 kJ
  • Fett
    30,86 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,57 g
  • Fleromättade fettsyror
    15,37 g
  • Mättade fettsyror
    4,48 g
  • Fiber
    1,53 g
  • Järn
    0,77 mg
  • Kalcium
    50,05 mg
  • Kalium
    208,25 mg
  • Kolesterol
    34,20 mg
  • Kolhydrat
    9,31 g
  • Disackarider
    2,26 g
  • Monosackarider
    1,74 g
  • Sackaros
    1,02 g
  • Magnesium
    12,42 mg
  • Natrium
    221,70 mg
  • Niacin
    0,54 mg
  • Protein
    2,73 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,06 mg
  • Vatten
    63,10 g
  • Vitamin B12
    0,33 µg
  • Vitamin B6
    0,17 mg
  • Vitamin C
    27,23 mg
  • Vitamin D
    0,57 µg
  • Vitamin E
    3,20 mg
  • Zink
    0,37 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet