Chorizo med mos och räksallad

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Värm korven i bleck 100% ånga med lock i ca 8-10 min.

  2. Räksallad

  3. Tina fisk- och räkpuré. Blanda med övriga ingredienser och red av med Thick & Easy.

  4. Gurksallad

  5. Blanda alla ingredienserna med skivad tinad gurktimbal.

  6. Servera korven med berikat potatismos, räksallad, gurksallad, ketchup och senap samt mortlad dillkrydda som strös på moset.

  7. Tips!

  8. Vill man inte servera den kryddstarka korven ersätt den med Korvtimbal.

  9. Smarrig klassiker - korv med mos och räksallad. Helt i timbalkonsistens och gjord med korvtimbal, Chorizo samt fisk- och räkpuré till räksalladen. En rätt som kommer uppskattas av många gäster!

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    525,61 kcal
  • Energi (kJ)
    2198,55 kJ
  • Fett
    34,81 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,75 g
  • Fleromättade fettsyror
    10,10 g
  • Mättade fettsyror
    7,88 g
  • Fibrer
    2,71 g
  • Järn
    0,70 mg
  • Kalcium
    70,28 mg
  • Kalium
    393,02 mg
  • Kolesterol
    35,26 mg
  • Kolhydrater
    35,27 g
  • Disackarider
    2,43 g
  • Monosackarider
    0,82 g
  • Sackaros
    0,72 g
  • Magnesium
    30,61 mg
  • Natrium
    565,96 mg
  • Niacin
    1,68 mg
  • Protein
    17 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    129,55 g
  • Vitamin B12
    0,35 µg
  • Vitamin B6
    0,35 mg
  • Vitamin C
    9,10 mg
  • Vitamin D
    0,17 µg
  • Vitamin E
    1,28 mg
  • Zink
    0,52 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning